Дата опублікування:
20 січня 2017 року.
Родинне свято зібрало разом батьків та учнів 9 класу.
Предметом розмови стала їжа, що є основою життя людини, джерелом енергії, без якої життя неможливе. Організм людини, незалежно від того, працює вона, відпочиває чи спить, потребує поповнення витрачуваної енергії. Несвоєчасне й нерівномірне приймання їжі нераціонального складу спричиняє порушення обміну речовин в організмі, результатом чого є виснаження, ожиріння і навіть тяжкі захворювання, що скорочують життя.
З давніх – давен українські страви відомі своєю різноманітністю та високими смаковими якостями. Вони створювались не тільки різноманітністю використовуваних продуктів, а й всіляким їх комбінуванням і застосуванням різних способів кулінарної обробки.
Свято розпочалося квестом, на закінчення якого всі учасники зібралися в шкільній їдальні. Під час свята проведено конкурси: «Українська народна творчість», «Майстер – клас з ліплення вареників», «Художній», «Склади слово».
Класний керівник 9 класу Фисина Л. Т.